Селян з Весняного консультували з питань приватизації земельних ділянок

29 Вересня 2019, 18:16
956

Мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги працювала у селі Весняне.

Про це йдеться на сайті Головного територіального управління юстиції.

На базі Веснянської сільської ради працівники Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Олена Міщур та Віра Гордійчук консультували громадян з питань приватизації земельних ділянок та оскарження рішень державного реєстратора.

Окрім того, з працівниками сільської ради проведено робочу зустріч, на якій обговорено питання щодо конфлікту інтересів у діяльності посадових осіб органів місцевого самоврядування, переваг використання електронних документів у цивільно-правовому обороті, механізмів запобігання та протидії рейдерству, в тому числі, щодо роботи обласної комісії з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств. Для державного реєстратора Веснянської сільської ради проведено захід з підвищення кваліфікації. Працівники юстиції обговорили з реєстратором актуальні питання у сфері державної реєстрації нерухомості, а особливу увагу звернули на питання щодо зарахування коштів за надання послуг у сфері державної реєстрації.

У ході зустрічі присутніх ознайомлено з основними положеннями ініціатив Мін’юсту, правопросвітницьким проєктом «Я маю право!».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024