Корецька районна рада запрошує на роботу

04 Жовтня 2019, 15:28
1680

Корецька районна рада оголошує конкурс на заміщення посади спеціаліста І категорії, секретаря керівника Корецької районної ради (тимчасово на час відсутності основного працівника, який перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.)

Про це йдеться на сторінці організації.

У конкурсі можуть взяти участь громадяни України, які мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 1 року, уміння володіння комп’ютером.

Учасники конкурсу подають до виконавчого апарату районної ради такі документи:

 1.заяву про участь у конкурсі, в якій заявник вказує, що він ознайомлений із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

2.заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

3.дві фотокартки розміром 4x6 см;

4.копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

5.копію документа, який посвідчує особу;

 - копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

 - довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності);

 8.декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».
Термін подання документів та підготовки до конкурсу – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. Документи подаються за адресою: 34700, м. Корець, площа Київська, 5 перший поверх, кабінет № 1.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою районної ради.
Телефон для довідок : (03651) 2-10-10 або  2-10-85.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024