Кореччина: понад 70 учасники бойових дій отримали заохочувальні відзнаки

11 Жовтня 2019, 14:57
1885

У приміщенні районного будинку культури та дозвілля відбулися святкові урочистості з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва «Сила нескорених». Захід відбувся у четвер, 10 жовтня.

Про це йдеться на сайті Корецької міськради.

З вітальними словами виступили Олександр Сухий, заступник голови райдержадміністрації, Ігор Хоменчук, голова районної ради, Іван Маркевич, заступник міського голови, голова Корецької районної спілки ветеранів Афганістану, Сергій Красько, підполковник, військовий комісар Корецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та настоятель благочинний церков Корецького району, настоятель Свято-Воскресенского храму ПЦУ протоієрей отець Іван.


Матерям загиблих учасників антитерористичної операції на Сході України вручили відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» та цінні подарунки від райдержадміністрації та районної ради.

З нагоди Дня захисника України сімдесят чотири учасники бойових дій Кореччини отримали заохочувальні відзнаки начальника Генерального штабу – нагрудний знак «Учасник АТО».

Працівникам Корецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки були вручені грамоти від Корецької районної держадміністрації та районної ради.

За співпрацю з органами місцевого самоврядування грамотою міської ради та подарунком було нагороджено військового комісара Сергія Красько.

Захід завершила святкова концертна програма.
 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024