У Корці створюють жіночу раду

19 Жовтня 2019, 14:55
2406

У залі засідань Корецької міської ради відбулася зустріч активних жінок Корця з керівницями жіночих громадських організацій міста Новоград-Волинськ та селища Гоща.

Зустріч відбулася 18 жовтня з ініціативи міської голови Людмили Дмитрук. Говорили на тему «Жінка в родині, жінка у владі, жінка в суспільстві». Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

У вступному слові Людмила Дмитрук підкреслила важливу місію жінки, ціль існування та значення її активності для сім’ї та суспільства. Міська голова вказала на мету зібрання – сприяти громадській активності корчанок та створенні жіночої ради міста для реалізації спільних ідей та проектів.                     

У заході взялиу участь представниці із Житомирщини –  голова ГО «Новоград-Волинська міська організація жінок» Лариса Шутова, та членкиня організації  – Лариса Капчинська, директорка Новоград-Волинської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 5, із сусідньої Гощанщини – Наталія Калька, голова Гощанської ГО «Платформа жіночих ініціатив «діями».


 

Жінки розповіли про створення та роботу жіночих організацій, їх ініціативи в населених пунктах, поділилися історіями успіху жінок у їхніх громадах та побажали натхнення та творчості корецькому жіноцтву.

У ході обговорень голова жіночого клубу за інтересами «Горлиця» міста Корець Анна Жмура представила роботу корчанок у клубі. 

Громадські активістки висловили думки щодо створення жіночої ради та обрання її голови.

2

 

Всіх небайдужих корчанок просять підтримати цю ідею та внести свої пропозиції щодо роботи жіночої ради та її очільниці.

Контактна особа в міській раді: Ірина Опанасюк, тел.: 096 626 97 80.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024