Корецькі рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території міськради

26 Жовтня 2019, 17:14
673

Корецькі рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території Корецької міської ради.

Про це йдеться на сайті міськради.

Відповідно до тактичного задуму навчань, внаслідок аварійного поламання газового конвектора стався витік природного газу, його загоряння, внаслідок чого виникла пожежа в службовому кабінеті. При спробі самотужки загасити полум’я вогнегасником один з працівників закладу зайшовши у сильно задимлене та загазоване приміщення  знепритомнів.

Адміністрація міської ради провела евакуацію всіх працівників та відвідувачів, створила належні умови та оперативне інформування усіх необхідних служб цивільного захисту для успішної ліквідації умовної пожежі.

Рятувальники в ході проведення розвідки пожежі в апаратах захисту органів дихання та зору провели відшук потерпілого, якого на ношах передали медикам в карету швидкої допомоги. Працівники Корецького РЕМу провели відключення об’єкту від енергопостачання та  надали допуск на проведення гасіння пожежі. Аварійна бригада газової служби провела відключення газової мережі на об’єкті та проводила заміри загазованості прилеглої території. Співробітники патрульної поліції забезпечували безпечні умови роботи спецслужб та  безпеку дорожнього  руху в місці проведення навчань.

До навчань залучили 17 осіб персоналу служб та 6 одиниць техніки. Завдяки злагодженим діям спецслужб умовну пожежу було ліквідовано з мінімізацією можливих наслідків.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024