У Корці обрали голову жіночої ради

07 Листопада 2019, 12:24
Під час засідання 1013
Під час засідання

Головою ради одностайно обрали Орину Витовщик, керівницю гуртка декоративно-прикладного мистецтва Корецького ВПУ -24, а заступницею – Наталію Тарасюк, учительку української мови та літератури Корецької ЗШ № 1.

Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

Після обрання керівного складу ради члени ради розподілили обов’язки за секторами: соціально-правового захисту, культурно-освітнього та спортивного.

Жінки обговорили участь у Всеукраїнському дні добрих справ у рамках глобального руху Giving Tuesday: долучитись до проведення на базі Корецького інклюзивного центру заходу для дітей з особливими освітніми потребами та допомогти організувати благодійний концерт Максима Бондаря.

Також члени жіночої ради мали міркування щодо цікавого проведення дозвілля, зокрема відвідування Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

1

Жіноча рада при міському голові – це добровільне, неприбуткове об’єднання жінок, діяльність яких  базується на принципах свободи, справедливості, рівності, толерантності, законності та гуманізму.

До складу ради входять жінки різні за професіями й заняттями: лікарі, підприємці, вчителі, безробітні та ін. Жіноча рада активно підвищує участь жінок у суспільно-політичному житті нашого міста та пропагує рівні можливості у всіх сферах діяльності громади.

Корчанки ще раз хочуть привернути увагу міста до питання активної участі жителів громади у його розбудові.

1

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024