На Кореччину надійшли оновлені бебі-бокси

09 Листопада 2019, 11:48
711

1117 бебі-боксів приїхали у пологові будинки всіх районів області. Тепер  породіллі зможуть отримати пакунки малюка відразу в пологовому будинку. 

Бебі-бокси розподілили між районами у п'ятницю, 8 листопада, повідомляють на сайті Рівненської ОДА. 

«Ця поставка повністю покриє потреби породіль за жовтень та листопад. Наступну таку планову партію ми очікуємо вже у грудні», - розповідає начальник відділу з питань оплати праці та соціально-трудових відносин департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Тетяна Кульчицька.


 

Зазначимо, найбільшу кількість боксів отримають породіллі з Рівного, а також Рівненського, Дубенського, Сарненського, Рокитнівського, Володимирецького та Березнівського районів.

Так, в оновлені пакунки малюка додали пелюшки (6 штук), з’явилися нові розміри дитячих шкарпеток (на вік 4-6 місяців). З одягу додано демісезонний комбінезон із капюшоном і синтепоновим наповнювачем. Крім того, у нових пакунках є розвивальні килимки з м’якими дугами та підвісними іграшками, губки для купання і спеціальний гребінь.


 

Окрім одягу та інших важливих для дитини речей, у пакунку є інформаційні матеріали, які допоможуть батькам у догляді за дитиною.

Нагадаємо, що закупівля «пакунків малюка» відбувається в рамках проєкту міжнародної-технічної допомоги «Забезпечення соціального захисту та відповідального батьківства в Україні».

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024