Робіть добро на Різдво. Головничанин потребує нашої допомоги

08 Січня 2020, 15:28
Сергій із дружиною Тетяною 1589
Сергій із дружиною Тетяною

Родина Ольшанських із Головниці звертається за допомогою, оскільки потрапили у безвихідь. Тридцятидворічному Сергію терміново потрібна пересадка серця. Молода сім’я може залишитися без годувальника.

У Сергія і Тетяни підростає дві донечки: Віталіна і Вероніка, дівчатка потребують батьківської любові.

Віталіна і Вероніка
Віталіна і Вероніка


У Національному інституті хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова чоловіку поставили діагноз «дилатаційна кардіоміопатія». Встановлено, що лише 25-40% хворих живуть понад п'ять років після оголошення діагнозу, а максимальна летальність відзначається упродовж першого року від початку захворювання. Відповідно, єдиний надійний вихід – це трансплантація серця.

На жаль, в Україні така операція поки що неможлива. Оперувати Сергія погодилися в Білорусії. Пересадка серця там орієнтовно коштуватиме 100 тис. доларів. Ви лише подумайте: 100 тисяч! І це не гривень, а доларів. І суму слід зібрати за один місяць. Якщо навіть продати все, що є то сума не набереться. Тому родина звертаєтьсяся до небайдужих людей із проханням допомогти, оскільки без вашої допомоги йому не вижити.

Не будьмо байдужими, Сергій мріє прожити щасливе життя разом із сім'єю. А для цього йому потрібне нове серце. Саме ваші сотня-дві гривень, дорогі читачі, подарують Сергію шанс зростити своїх донечок у родинному теплі й любові.



Рахунок для переказу коштів: Приватбанк № 5168 7574 0166 5759. Отримувач: Ольшанська Тетяна Анатоліївна (дружина).

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024