На скільки поповнили «різдвяні гаманці» наші колядники?

10 Січня 2020, 13:34
1723

Маленькі й старші колядники Кореччини розповіли, скільки наколядували за свята

П’ятирічна Маргаритка Вербицька із Корця ходила колядувати тільки до родичів, але це не завадило їй назбирати 940 гривень. Ці гроші дівчинка хоче витратити на іграшки.

Восьмирічний корчанин Максим Пришва вітав усіх колядкою «По всьому світі стала новина». Заколядував 2000 гривень, витрачати їх поки що не збирається, адже збирає гроші на новенький велосипед.

Восьмирічний Ілля Солоненко із Жадківки вітав усіх колядкою «Добрий вечір тобі, пане господарю». Заколядував хлопець 1000 гривень. Оскільки давно мріє про глобуса, новенькі цікаві книги та іграшки, то на це гроші й витратить.

Трирічна Улянка Готліб із Забари колядувала тільки у родичів «Коляд, коляд, колядницю», за що отримала 800 гривень та солодкі гостинці. Гроші дівчинка витратить у дитячому розважальному центрі «Скайап», що у Рівному.

2

Третьокласник Олександр Оксенюк із трирічним братиком Тимофієм із Забари колядували для родичів, сусідів та знайомих. Олександр заколядував 916 гривень, Тимофій – 600 гривень, за які планують купити одяг та іграшки.

1

Шестирічний Ілля та п’ятирічна Оленка Борисюки із Нового Корця гуртом наколядували 1900 гривень. Виконували колядку «На синьому небі зіронька сяє», наколядовані гроші витратять на одяг та іграшки.

1

Свята тривають, усіх родичів колядники ще не зустріли, тож цілком ймовірно, що їхній «різдвяний гаманець» поповниться ще не пару сотень гривень.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024