Рятувальники провели практичне тренування на території ВПУ № 24

24 Січня 2020, 14:03
815

Тренування з проведенням евакуації студентів та персоналу відбулося 23 січня. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області

Рятувальники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області за участю провідного інспектора Корецького районного сектору провели практичне відпрацювання документів оперативного реагування та тренування з проведенням евакуації студентів (учнів) та персоналу у Вищому професійному училищі №24 за адресою: м.Корець вул. Незалежності, 39.

За легендою ввідної: пожежа виникла в бібліотеці на першому поверсі навчального корпусу. Загасити полум’я вогнегасником бібліотекарю не вдалося. Після проведеної евакуації учнів та персоналу  розповсюдження пожежі спричинило прогорання дверного полотнища з бібліотеки у вестибюль та виникло задимлення основних шляхів евакуації. При  проведеній перевірці евакуйованих виявлено відсутність двох студентів, які не встигли евакуюватися через задимлення, що виникло. Використовуючи запасні евакуаційні виходи з поверхів на евакуаційну лоджію вийшли студенти  та просять допомоги.

Черговий караул прибувши до місця виклику відпрацьював практично евакуацію 2 учнів в супроводі пожежного по висувній драбині з евакуаційної лоджії 2 поверху, поставив пожежний автомобіль на пожежну водойму, провів оперативне розгортання та подав ствол в напрямку виникнення умовної пожежі.

Після проведеного тренування з учнями та персоналом об’єкту співробітниками Служби порятунку проведено інструктивний виступ з практичним показом в роботі порошкового вогнегасника та наголошено як першочергово потрібно діяти при виникненні пожежі.


 

Читайте також: Рятувальники Кореччини підвели підсумки року та поставили цілі на 2020

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024