Головничанин серед кращих курсантів військового вишу

25 Січня 2020, 16:42
Олександр Денесюк 1859
Олександр Денесюк

У грудневому номері щомісячної газети Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут вийшла друком стаття під назвою «Кращі курсанти». У замітці розповідають про курсантів, які досягають успіхів не тільки у навчанні, а й сумлінно виконують обов’язки та завданя, беруть активну участь у житті закладу. Серед кращих і житель Головниці Олександр Денесюк.

Грудневий номер газети можна переглянути на сайті Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

«Щороку на факультет Інформаційних технологій вступають здібні особистості з непохитним бажанням набути професійних навичок у сфері ІТ. Курсант 273 навчальної групи кафедри Автоматизованих систем управління Денесюк Олександр – один із них. З першого курсу хлопець почав опановувати нові дисципліни, виховувати у собі витримку до військового режиму і згодом показав позитивні результати. Завдяки сумлінному виконанню службових обов’язків, поставлених завдань у визначений строк, розумній ініціативі та бездоганній дисциплін істаршому солдату Олександрові Денесюку вдалося здобути авторитет серед товаришів та повагу керівництва факультету. Крім того, Олександр бере активну участь у житті курсу, виконує роботу канцеляриста, значну кількість часу приділяє удосконаленню власної фізичної підготовки та навчанню. З колективом перебуває в гарних стосунках, завжди готовий прийти на допомогу товаришам по службі, ввічливий та щирий військовослужбовець. Керівництво факультету бажає курсантові Денесюку успіхів та натхнення для нових досягнень!» – йдеться у замітці.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024