Проєкт із Кореччини залишився без фінансування ДФРР

29 Січня 2020, 19:14
1029

Цьогоріч із Державного фонду регіонального розвитку планують профінансувати 13 проєктів Рівненщини. 28 січня їх перелік погодила обласна Комісія з відбору інвестиційних проєктів та програм.

Проєкт «Капітальний ремонт будівлі (утеплення фасаду, утеплення та заміна даху) Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №3 Корецької міської ради на вулиці Київській, 58а в м. Корці Рівненської області» не ввійшов до переліку цих проектів. Його не погодила обласна Комісія з відбору інвестиційних проєктів та програм.

«Ми запропонували 13 перехідних об’єктів, які були розпочаті минулого року і вже фінансувалися із Державного фонду регіонального розвитку. На меті завершити уже розпочаті об’єкти», – зазначив в.о. директора департаменту будівництва та архітектури Віталій Кардаш.

Серед них – будівництво та реконструкція спортивних споруд, шкіл, дитячих садків, бібліотеки, очисні.

Усі проєкти обласна комісія подасть на затвердження КМУ, і лише після погодження розпочнуться роботи. Серед них, зокрема, – спортивні споруди у Рівному, Костополі, Здолбунові та Сарнах, басейни у Дубно та Костополі, садочки та школи у Березному, Рівному, Сарнах, Цепцевичах тощо.

Цього року на програми та проєкти передбачено більше 260 мільйонів гривень з ДФРР. Найбільша сума коштів передбачена на будівництво ДНЗ ясла-садок по вулиці Коновальця у місті Рівному – 75 мільйонів гривень (відсоток готовності об’єкту 3), 700 тисяч гривень профінансують проєкт «Будівництво спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Червоного Хреста у м. Дубровиці», готовність об’єкту – 51 %.

Відібрані проєкти охопили місто Рівне та шість районів області. Зокрема, Дубровицький отримає на один проєкт 700 тисяч гривень, Сарненський район на три проєкти матиме 62 мільйони 181 тисячу гривень, від Березнівського району відібрано два проєкти район, сума яких становить 32 мільйони сімсот гривень. Будівництво фізкультурно-оздоровчого басейну та реконструкція трибун та бігових доріжок стадіону «Колос» Костопільської ДЮСШ матимуть 9 мільйонів гривень. 136 мільйонів розділять на три об’єкти у Рівному. Здолбунівський район матиме 5, Дубенський – 15 мільйонів гривень.


 

Окрім Корецького району, до переліку обраних проєктів не потрапили Гощанський, Острозький, Демидівський, Радивилівський, Млинівський, Володимирецький, Рокитнівський, Зарічненський.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024