Рятувальники провели навчання серед жителів Бриківської й Самострілівської сільрад

30 Січня 2020, 21:11
1569

Співробітники ДПРЧ-15 ГУ ДСНС України у Рівненській області продовжують здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями населених пунктів Корецького району.

Про це йдеться на офіційному сайті Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Працівники Служби порятунку 28 січня провели профілактичне відпрацювання населених пунктів Бриківської та Самострілівської сільських рад.

1




 

Вогнеборці роз’яснювали громадянам правила пожежної безпеки, заходи безпеки під час експлуатації пічного опалення та правила експлуатації електронагрівальних приладів.

Під час відпрацювання рятувальники наголошували на тому, що використання саморобних обігрівачів є недопустимим та з високою ймовірністю може призвести до трагедії.

Особливу увагу приділяли неблагополучним та багатодітним сім’ям, одиноким людям похилого віку. Людям розповідали про пожежі, які останнім часом виникали на території району та причини їх виникнення.

Також під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники розповіли громадянам порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій та інших небезпек. Для кращого сприйняття необхідної інформації працівники ДСНС роздали місцевим мешканцям відповідні листівки та експрес-інформації із правилами безпеки.

Також читайте: Пожежа у Браневі: мало не згорів житловий будинок

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024