Підсумки 2019-го: звітувала міська голова

01 Лютого 2020, 12:23
Корецька міська голова Людмила Дмитрук 1253
Корецька міська голова Людмила Дмитрук

Про результати роботи у 2019 році перед громадою Корця звітувала міська голова Людмила Дмитук.

Про це повідомляють на сайті Корецької міської ради.

30 січня відбулася  43-тя відкрита  сесія  Корецької  міської ради, на  якій  було  заслухано  звіт  міської  голови  Людмили Дмитрук. про проведену роботу за 2019  рік з  виконання  повноважень відповідно до  п. 7. ст. 42 Закону  України «Про  місцеве  самоврядування в Україні».

На звіт прийшли представники установ, організацій, голови громадських організацій, духовенство, підприємці, небайдужі жителі міста.


 

Був присутній  голова Гощанської селищної ради Микола Панчук, який подякував за гарні добросусідські відносини (Корець не раз приходив на допомогу Гощі).

«Це і не дивно, бо маємо у громадах багато спільних питань і проблем, які необхідно вирішити – це і розвиток підприємництва (вагомого джерела наповнення бюджету), екологічні проблеми, що стосуються твердих побутових відходів, проведення децентралізації та багато інших. Один у одного вчимося, багато чого вирішуємо спільно. Надіюсь на зустріч депутатських корпусів громад для обміну досвідом уже у Корці, депутати-корчани в Гощі вже побували», – йдеться у дописі.  

Юрій Новак, керівник пластового осередку м. Корець Української скаутської організації «Пласт», подякував міській раді за підтримку у роботі з молоддю та передачу таких необхідних для походів туристичних наметів.

А депутатів попросив відшукати людей у Корці, які б допомогли у громадянській освіті дітей та вихованні нашої молоді. Користуючись нагодою Юрій Новак звернувся і до Гощанського голови з пропозицією підтримати у себе пластові осередки, щоб у майбутньому спільно об’єднатися у єдину станицю. 

Звіт міського голови за 2019 рік депутати затвердили.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024