Керівник Великомежиріцької школи-інтернату навчався, як забезпечити безпечне харчування

02 Лютого 2020, 16:11
798

Керівників закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування навчали, як організувати систему безпечного харчування в школах. Семінар-навчання відбувся 31 січня на базі Рівненського обласного наукового ліцею-інтернату.

Про це повідомляється на сайті Освіта Рівненщини.

На заході був присутній і Павло Соломчук, директор КЗ «Великомежиріцька спеціальна школа І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради.

 «Одним із завдань Обласної  програми «Дітям Рівненської області – безпечне харчування» на 2020-2022 роки є запровадження системи НАССР у харчоблоках закладів освіти. Метою семінару-навчання є підвищення знань у сфері безпечності харчування у школах», – розповіла головний спеціаліст управління освіти і науки Рівненської ОДА Тамара Балаушко.

Заступник начальника управління – начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області Анатолій Голубовський розповів про принципи системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Учасники семінару також розглянули програми-передумови системи НАССР.

Практична частина семінару пройшла у харчоблоці навчального закладу. Керівники шкіл оглянули виробничі приміщення та проаналізували систему забезпечення безпечності харчових продуктів у їдальні ліцею.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024