24-25 січня розпочала роботу авторська школа кондитерського мистецтва Руслана Вичерова та власниці мережі кондитерських магазинів «Мар’яна Морквяна» м. Рівного Мар’яни Зелінської.
Про це повідомляють на сайті Вищого професійного училища №24 м.Корця
Майстри виробничого навчання Вербицька Н.В., Силіна Р.А., Вознюк В.В. та викладач спецдисциплін Бурса Т.Ю Корецького ВПУ №24 взяли участь у першому занятті школи.
«Сабле Бретон», «Апельсиновий бісквіт», «Шоколадний женуаз», «Штройзель», «Клафутті» та багато інших смаколиків – серед новинок кондитерського мистецтва.
Усі учасники отримали сертифікати та масу позитивних емоцій.