У Корці відбулася презентація благодійного фонду

06 Лютого 2020, 13:59
Під час презентації у ІРЦ 2424
Під час презентації у ІРЦ

Презентація благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд Марії Козлюк «З добром у серці» відбулася 4 лютого на базі Корецького інклюзивно-ресурсного центру.

На захід запросили діток з особливими освітніми потребами та їхніх батьків. За словами директора фонду Марії Козлюк, організація у районі працює лише півтора місці.

«Географія нашої діяльності уже охопила села Калинівку, Топчу, Козак, Коловерть, Забару, Старий Корець. Книги й іграшки доставили в Корецький інклюзивно-ресурсний центр, дошкільні навчальні заклади міста Корця, сіл Нового Корця, Калинівки, Черниці, Старого Корця. Вручено більше п’ятдесяти мішків одягу, дитячі книги та розмальовки, коляски для немовлят, памперси для лежачих хворих, одяг для новонароджених, також надано медичні допоміжні матеріали Корецькій ЦРЛ. Ми працюємо не тільки у нашому районі, а й за його межами. Уже встигли налагодити співпрацю з благодійними фондами Києва, Одеси, Харкова, Чернівців, Тернополя і навіть Італії», – розповіла Марія Іванівна.


1


1

 

Окрім розповіді про діяльність фонду, колектив установи для діток організував розважальну програму. Фахівці ІРЦ провели цікаві руханки із вихованцями, майстер-клас із виготовлення листівок-валентинок.

Завітали благодійники не з порожніми руками. Малеча отримала іграшки, книги, розмальовки, не залишилися без подарунків і мами – кожній вручили засіб для прання.

Згодом на діток чекав ще один приємний сюрприз – благодійники запросили усіх діток на обід у суші-бар «Castle» та кафе «Квадрат». А Софія Рудченко отримала ще й сертифікат на безкоштовне відвідування студії краси.



 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024