Мешканці 120-ти квартирного будинку хочуть у дворі облаштувати дитячий майданчик

10 Лютого 2020, 11:10
Під час зборів 1550
Під час зборів

Робочі збори жителів 120-ти квартирного будинку по вул. Володимирській відбулися у п’ятницю, 7 лютого. Збори ініційовані молодими сім’ями, які просять у дворі будинку облаштували дитячий ігровий майданчик.

Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

На зборах були присутні міський голова Людмила Дмитрук, заступник міського голови Іван Маркевич, головний інженер КП «Корецьжитловодоканал» Віктор Коробка, інспектор по благоустрою міської ради Віктор Волинець.

Окрім облаштування дитячого майданчика у дворі, жителів турбує питання вивезення ТПВ. 

Також нагальним питанням є створення ОСББ у будинку. Міський голова повідомила, що неодноразово це обговорювалося на зборах жителів, але об’єднання так і не створили, тільки обрали «старшого» по будинку і «старших» у кожному з десяти під’їздів. Також вона проінформувала про «теплі кредити», які надаються для ОСББ.

«Явка самих жителів на зборах залишала бажати кращого, адже щоб створити ОСББ і проголосувати за дане рішення, необхідно аби на збори зібралися більше половини загальної кількості співвласників. Плануємо найближчим часом підняті питання вирішити», – йдеться у дописі.

Корецька міська рада просить людей, які живуть під одним спільним дахом, об'єднатися, бути більш активними для вирішення проблем і труднощів, з якими вони стикаються.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024