Майстер-клас провели у Корецькому ВПУ №24
10 Лютого 2020, 14:55
850
Майстер-клас провели у Корецькому ВПУ №24
Як приготувати та подати на стіл м’ясо та овочі, приготовлені на грилю, презентували майбутнім абітурієнтам у Корецькому ВПУ №24 6 лютого.
Про це повідомляється на сторінці Корецького вищого професійного училища №24 у соцмережі.
Майстер-клас на тему «Приготування та подача м'яса та овочів приготовлених на грилю» провела майстер виробничого навчання В.В. Вознюк та асистент учень групи №21 Артур Семенюк.
На кулінарний майстер-клас запросили майбутніх абітурієнтів і разом з тим провели профорієнтаційну роботу з Мариною Баранчук, Тетяною Оводюк, Вікторією Канєвською.
ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Працівники Корецького ВПУ-24 побували на занятті авторської школи кондитерського мистецтва Руслана Вичерова та Мар’яни Зелінської
26/04/2024
Четвер
25.04.2024
18:26
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт