Майстер-клас провели у Корецькому ВПУ №24

10 Лютого 2020, 14:55
Майстер-клас провели у Корецькому ВПУ №24 850
Майстер-клас провели у Корецькому ВПУ №24

Як приготувати та подати на стіл м’ясо та овочі, приготовлені на грилю, презентували майбутнім абітурієнтам у Корецькому ВПУ №24 6 лютого.

Про це повідомляється на сторінці Корецького вищого професійного училища №24 у соцмережі.

Майстер-клас на тему «Приготування та подача м'яса та овочів приготовлених на грилю» провела майстер виробничого навчання В.В. Вознюк та асистент учень групи №21 Артур Семенюк.

На кулінарний майстер-клас запросили майбутніх абітурієнтів і разом з тим провели профорієнтаційну роботу з Мариною Баранчук, Тетяною Оводюк, Вікторією Канєвською.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Працівники Корецького ВПУ-24 побували на занятті авторської школи кондитерського мистецтва Руслана Вичерова та Мар’яни Зелінської
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024