Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Майстер-клас провели у Корецькому ВПУ №24
Майстер-клас провели у Корецькому ВПУ №24

Майстер-клас провели у Корецькому ВПУ №24

14:55 10.02.2020
287

Як приготувати та подати на стіл м’ясо та овочі, приготовлені на грилю, презентували майбутнім абітурієнтам у Корецькому ВПУ №24 6 лютого.

Про це повідомляється на сторінці Корецького вищого професійного училища №24 у соцмережі.

Майстер-клас на тему «Приготування та подача м'яса та овочів приготовлених на грилю» провела майстер виробничого навчання В.В. Вознюк та асистент учень групи №21 Артур Семенюк.

На кулінарний майстер-клас запросили майбутніх абітурієнтів і разом з тим провели профорієнтаційну роботу з Мариною Баранчук, Тетяною Оводюк, Вікторією Канєвською.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Працівники Корецького ВПУ-24 побували на занятті авторської школи кондитерського мистецтва Руслана Вичерова та Мар’яни Зелінської

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
24 лютого
Сьогодні
Вчора
22.02.2020
21.02.2020
20.02.2020
19.02.2020
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин