Артисти Рівненської обласної філармонії подарували виставу особливим діткам

16 Лютого 2020, 09:32
787

У Корці 12 лютого побували артисти Рівненської обласної філармонії. Для особливих діток Корецького інклюзивно-ресурсного центру вони підготували справжній подарунок – казкову виставу «Зернятко».

Неповторне дійство з веселими іграми й танцями за участю казкових героїв зібрало повен зал глядачів. Цікавий, захоплюючий сюжет, професійна постановка, чудова гра акторів і прекрасний спів, яскраві костюми та декорації – усе це допомогло дітворі отримати неповторний заряд оптимізму та бадьорості.


 

Варто зазначити, що до складу артистів Рівненської обласної філармонії входять і наші земляки: Павло Мищук із Корця та Анна Мисюра із Жадківки. Саме Аня, вокаліста етногурту «Дуліби», яка зіграла роль Лисички, і стала ініціатором вистави.

«Нещодавно мені пощастило ближче познайомитися із діяльністю Корецького інклюзивно-ресурсного центру, – розповідає дівчина. – Оскільки артисти Рівненської обласної філармонії тричі на рік дають благодійні концерти, то захотілося, щоб один із них відбувся у моєму рідному місті для дітвори, якій просто необхідні такі заходи. Вдячна своїм колегам, котрі зголосилися і підтримали ініціативу, адже нам вдалося подарувати дітям свято, яке, думаю, запам′ятається їм надовго. Яскраві враження та емоції у теплій доброзичливій атмосфері – це саме те, чого вони так потребують».


 

Колектив Корецького інклюзивно-ресурсного центру на чолі з директором Ніною Андріївною Дець висловлює щиру подяку артистам Рівненської обласної філармонії, які влаштували для особливих діток справжню казку та подарували незабутні враження.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024