Голова Жіночої ради Корця побувала на конференції у Рівному

20 Лютого 2020, 20:00
Орина Витовщик з активними жінками Смиги та Гощі 1727
Орина Витовщик з активними жінками Смиги та Гощі

Конференція «Жінки змінюють громади. Дієві практики» відбулася у Рівному 20 лютого. На захід запросили жінок з різних містечок, які прагнуть створити ініціативну жіночу команду в своєму населеному пункті.  Здобувала цікавий досвід на конференції і голова Жіночої ради Корця Орина Витовщик.

На заході побували Володимир Зиль, голова ГО «Центр суспільних дій «Сівітас», Тетяна Грещук, виконавча директорка Рівненського РВ Асоціації міст України, Любов Максимович, голова Центру «Жіночі перспективи», Євгеній Сульжук, проектний менеджер Шпанівської ОТГ, Вікторія Костюк, голова ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація змін», та Наталі Калька, голова ГО «Платформа жіночих ініціатив «ДіяМи».

Наталія Калька
Наталія Калька

 

Як розповідає пані Орина, обговорювали актуальні питання сьогодення: роль жіночих громадських організацій в розбудові громади, потребі кооперації, а також говорили про роль проєктного менеджменту в розбудові громадянського суспільства.

Завершальним етапом конференції стало підписання меморандуму про співпрацю жіночих громадських організацій Гощі й Смиги та громадської організації Рівного. Меморандум залишається відкритим, до співпраці згодом може долучитися і Корець.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024