Працівники ВПУ №24 побували на другому занятті авторської школи кондитерського мистецтва
Працівники ВПУ №24 м.Корця 21-22 лютого відвідали друге заняття авторської школи кондитерського мистецтва короля десертів Руслана Вичерова та власниці мережі кондитерських м. Рівного Мар’яни Зелінської.
Про це йдеться на сайті Вищого професійного училища №24 м.Корця.
На заході, який відбувся на базі НПЦ Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі, побували майстри в/н Наталія Вербицька, Віта Вознюк, Раїса Силіна та викладач спецпредметів Тетяна Бурса. Учасникам представили приготування, формування та оформлення сучасних десертів – торт «Шоколадне безумство», чизкейк «Малина-фісташка», тарт «Ягідний», тістечко «Мигдаль-Каламансі», тарталетка «Тірамісу».
Учасники отримали сертифікати про участь, масу позитивних емоцій, ейфорію смаків від сучасного кондитерського мистецтва, яке основане на натуральній сировині та новітніх технологіях.
Читайте також: «Валентинів день» святкували у ВПУ №24 м.Корця