Аліна Ляшук отримала троянду від «Холостяка»

07 Березня 2020, 16:37
5697

На першій церемонії троянд головний герой вибрав 16 красунь, які й стали учасницями шоу.

Про це повідомляє РівнеМедіа.

У п'ятницю, 6 березня, відбулася прем'єра десятого сезону романтичного реаліті «Холостяк», героєм якого став 34-річний пілот і власник льотної школи у Маямі (США) Макс Михайлюк. У першому випуску традиційно відбулася зустріч чоловіка з претендентками на його серце.


 

На вечірку приїхали 25 абсолютно різних дівчат, які намагалися вразити холостяка найрізнішими способами. Однак заповітні троянди отримали не всі. Макс вибрав 16 красунь, які й стали учасницями шоу.

24-річна Аліна Ляшук прибула на шоу до появи холостяка. Дівчина захотіла зробити герою сюрприз, але вже після знайомства чоловіка з усіма учасницями. 

Аліну показали в ефірі першого епізоду 10-го сезону проєкту «Холостяк» першою. Вона зустрілася на початку передачі з ведучим шоу Григорієм Решетником і сказала, що підготувала для холостяка особливий сюрприз – пісню у власному виконанні, зазначивши, що саме цим хоче вразити Макса. Відтак, Григорій запропонував дівчині йти готуватися до виступу.

Після цього увесь ефір дівчина не потрапляла в поле зору, проте познайомилася з зірковим холостяком вже в самому кінці, коли він зайшов до будинку до всіх учасниць. Саме в той момент з вулиці почала лунати музика, а Григорій повідомив Максу, що там на нього чекає подарунок від ще однієї учасниці. Коли холостяк з дівчатами вийшов на вулицю, там на нього чекала Аліна Ляшук, яка виконала для нього чудову романтичну пісню.

3

Зазначимо, що Аліні – 24 роки. Вона двічі брала участь у «Х-факторі», а її відео виступу з першої участі у 7-му сезоні вже набрало понад 15 млн переглядів у YouTube і увійшло до ТОП-3 найбільш популярних за всю історію проєкту.

Дівчина родом із Нового Корця. Аліна має дві вищі освіти – закінчила Національний університет водного господарства та природокористування  за спеціальністю «Біржова діяльність» та Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю «Англійська філологія».

«Після того, як мене показали по телевізору, хлопці здебільшого використовували зустрічі зі мною задля підняття власного рейтингу в суспільстві. Як таких щирих відносин в мене досі не було. Саме тому я прийшла на цей проєкт – аби знайти своє кохання», – розповіла Аліна в ефірі проєкту.

Наразі дівчина працює стилістом та менеджером з продажу. Захоплюється вокалом, створенням контенту, макіяжу та зачісок. Її ідеалом є мужчина, який сприйматиме її такою, якою вона є, проте він повинен бути не лицемірним і мудрим.

Отож, за результатами першої вечірки, шоу покинули 9 дівчат. А 16 красунь стали учасницями «Холостяка» і продовжать знайомство з головним героєм шоу вже в наступному випуску, 13 березня.

Читайте також: Дівчина із Нового Корця візьме участь у шоу «Холостяк»

5

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024