Розважально-конкурсна програма «Хто зверху?» відбулася у Богданівському НВК

07 Березня 2020, 17:46
1789

Розважально-конкурсна програма «Хто зверху?», присвячену Міжнародному жіночому дню, провели у стінах Богданівського НВК.

Про це повідомляють на сайті закладу у Facebook.

До команди дітей увійшли: Наталія Марчук, Оксана Самчук, Тетяна Ковальчук, Діана Кравчук, Олена Узлюк, Владислав Штандарук. До команди батьків: Лариса Клей, Ольга Стецюк, Аліна Лук'янчук, Тетяна Марчук, Валентина Штандарук, Сніжана Степчик.

Судді: Самчук О.М., Демедюк З.О.

«Хто б що не говорив, але наші батьки – сила, мудрість, чудовий запал, енергія та наполегливість!Змогли довести дітям свій авторитет!Діти, в свою чергу, намагалися не відставати, з усіх сил виборюючи перемогу....Але цього разу, удача посміхнулася чудовим матусям! Із рахунком 45:76 лідирує команда батьків», – йдеться у дописі.

Переможці та конкурсанти шоу були нагороджені грамотами, подарунками та подяками, всі присутні батьки отримали солодкі дарунки-квіти.

«Також, ще однією традицією нашого закладу є виготовлення весняних жайворонків, які мали нагоду отримати присутні на нашому святі. Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до нашого дійства, подарував частинку своєї душі! Батьки, які є нашою опорою та підтримкою, діти, які дарують всім настрій, педагогічний колектив, кухарі, працівники дошкільного навчального закладу, що посприяли у виготовленні смаколиків».

        


1

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024