Розповіли, як відбувається дистанційне навчання у корецькій школі

24 Березня 2020, 12:29
1283

На період призупинення освітнього процесу з 12 березня по 3 квітня у Корецькій ЗШ І-ІІІ ст. №3 розробили заходи щодо організації навчання із використанням методів, форм, прийомів, технологій дистанційного навчання.

«Педагоги школи застосовують живе онлайн-спілкування засобами вебресурсів, віддалене навчання, розтягнуте в часі (електронні пошти, соціальні мережі, групи за інтересами, блоги, хмарні сервіси інше), самостійне опрацювання тем підручника із подальшим зворотнім зв'язком і відповідним контролем з боку вчителя,  індивідуальне консультування учнів і батьків засобами телефонічного зв'язку», – розповіла заступниця директора із навчально-виховної роботи Інна Петрук.

Інна Петрук
Інна Петрук

 

Педагоги закладу провели вступні інструктажі, у ході яких пояснили учням, як працювати віддалено, як використовувати ті чи інші освітні ресурси.

Нагадаємо, за повідомленням Українського центру оцінювання якості освіти, пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури відбудеться 4 квітня 2020 року, з інших предметів – 11 квітня.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024