Корецький ЦНАП продовжує роботу в дистанційному форматі

27 Березня 2020, 11:34
1576

У зв’язку з продовженням карантину до 24 квітня 2020 року, враховуючи обмежувальні заходи через пандемію коронавірусу центр надання адміністративних послуг райдержадміністрації продовжує роботу в дистанційному порядку.

Про це повідомляють на сайті Корецької РДА

Громадян закликають утримуватися від відвідування ЦНАПу та інших надавачів послуг у період карантинних заходів без нагальної потреби або при симптомах ГРВІ, грипу чи коронавірусу. Просимо результати надання адміністративних послуг отримувати в ЦНАПі після завершення карантину. Винятком є адміністративна послуга «Видача посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї», за якою при необхідності можна звернутися в ЦНАП. Для надання консультацій звертайтесь за тел.: 0976302101.

Адміністратори Центру продовжують роботу щодо реєстрації онлайн-заяв адміністративної послуги «Державна реєстрація земельної ділянки з видачею витягу з Державного земельного кадастру», про результат отримання якої повідомляється власникам земельних ділянок в телефонному режимі.

Адміністративні послуги: «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку», «Видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки», «Видача довідки з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями», «Надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно» можна отримати онлайн на Єдиному державному порталі адміністративних послуг за посиланням: my.gov.ua. Електронні послуги, доступні після авторизації в особистому електронному кабінеті.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024