Учасниця шоу «Холостяк» схудла на 13 кілограмів

28 Березня 2020, 13:14
4431

Учасниця романтичного шоу «Холостяк» Аліна Ляшук вирішила поділитися зі своїми підписниками історією схуднення і показала вражаюче фото до і після.

Про це повідомляє KYIV-NEWS.

Як виявляється, дівчина не завжди була такою стрункою. Коли Аліні було 20 років вона важила 67 кілограмів. Завдяки тренуванню та правильному харчуванню, дівчина змогла скинути 13 кілограмів. Зараз у 24-річному віці вона важить 54 кілограми.

«Скільки себе пам’ятаю, я завжди була повненькою. Багато вчителів акцентували увагу на моєму зовнішньому вигляді. Пам’ятаю слова деяких педагогів, які говорили: «Аліна, ти в свої роки в два рази більша за мене”. На той час у мене були інші пріоритети, моя сім’я мене любила, підтримувала, я була впевненою в собі дитиною, навіть з тими кілограмами», – зазначає дівчина.

1

 

Докорінно ситуацію змінив один конкурс, в якому Аліна вирішила взяти участь на першому курсі. Саме тоді прийшов її час скинути зайве.

Дівчина записалася у спортзал, відмовилася від цукру, чипсів та ще багатьох шкідливих продуктів, які дуже сильно любила. За її словами, за місяць вона схудла на 13 кілограмів.

«Я займалася в спортзалі, обмежувала себе у всьому, пила по 3-4 літри води, моя вага просто кудись зникала, спочатку швидко, потім повільніше», – розповіла Аліна.

Дівчина пишається своїм результатом, втім зазначає, що якщо для того, аби щось зробити, вам треба себе мотивувати – значить ви цього не хочете.

«Якщо ви змушуєте себе побігати чи вивчити англійську – результату не буде. Прийде час і до вас дійде, що саме зараз вкрай необхідно вийти на пробіжку, або глянути серіал з субтитрами», – заявила учасниця шоу «Холостяк».

Вона також порадила всім удосконалюватися кожного дня: займатися спортом, не їсти зайвого, пити багато води й вчасно лягати спати.

Нагадаємо, Аліна Ляшук родом із Нового Корця, Закінчила Новокорецьку школу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024