«Ощадбанк» та ПриватБанк продовжили дію карток, термін яких спливає під час карантину

01 Квітня 2020, 17:18
1906

Усі картки Ощадбанку, термін яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року і не блокуватимуться банком. Про це повідомляє прес-служба банку.

Згідно з цим повідомленням, клієнти можуть спокійно залишатись удома та не поспішати до відділень за новими картками. Не виходячи з дому, можна здійснювати покупки в онлайн-магазинах та банківські операції дистанційно. Для здійснення платежів в Інтернеті необхідно вводити термін дії картки, що зазначений на ній. Детальніше банк поінформує клієнтів в SMS-повідомленнях.

ПриватБанк також заявив про те, що продовжить дію карток для виплат (зарплатні, пенсійні, соціальні картки) на 90 днів, якщо закінчення терміну дії картки припадає на період карантину. Їх можна буде використовувати ще три місяці без заміни. Такі картки працюватимуть у звичному режимі без обмежень - платежі, онлайн- і офлайн та інші транзакції відбуватимуться без жодних проблем. 

На період карантину ПриватБанк рекомендує проводити платежі, отримувати перекази та інші послуги за допомогою Privat24, терміналів самообслуговування та банкоматів, а також обмежити використання готівки, оплачуючи покупки в торговельній мережі картками або ж електронними гаманцями.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024