На Кореччині завершили опалювальний сезон

10 Квітня 2020, 15:44
На Кореччині завершили опалювальний сезон 618
На Кореччині завершили опалювальний сезон

У зв’язку із потеплінням у районах і містах Рівненщини ухвалюють рішення про відключення опалення. Серед цих районів і Корецький.

Про це повідомляється на сайті Рівненської ОДА.

Так, відучора подачу тепла припинили у Демидівському, Корецькому, Млинівському, Радивилівському районах, а також в Острозі. Від теплопостачання також відключені всі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади області.

Як повідомляють у департаменті ЖКГ, енергоефективності та енергетики Рівненської ОДА, відповідні рішення РДА та міськвиконкоми приймають комісійно, зважаючи на погодні умови – упродовж трьох днів середньодобова температура була вищою +8 градусів.

В обласному центрі відключення тепла орієнтовно планується після 15 квітня, зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Нагадаємо, що соціальна сфера – школи та дитсадки та інші заклади – були відключені від опалення ще раніше.

Теплопостачання достроково припинили через карантин. Адже наразі школярі та дошкільники навчаються дистанційно – з дому. У результаті відбулася суттєва економія теплового ресурсу та коштів. Також цьому сприяло і переведення деяких культурних та соціальних закладів в мінімальний режим подачі тепла, де це можливо.

Також читайте: В Україні визначили порядок святкування Великодня та освячення пасхальних кошиків

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024