Аліна Ляшук поділилася рецептом паски, яка довго не черствіє

17 Квітня 2020, 10:25
2883

Рецепт від Аліни розрахований на 14 пасок.

Напередодні Великодня кожна господиня запасається рецептами святкових страв, головна з яких – звичайно ж, сама паска. Сімейним секретом поділилася учасниця шоу «Холостяк» Аліна Ляшук, повідомляє РБК-Україна. Рецепт паски передався їй ще від прабабусі. Холостячка зізнається, що її паски виходять смачними і довго не черствіють! Записуйте рецепт.


 

«Рецепт паски у нас передавався з покоління в покоління. Колись її пекла моя бабуся Параска, тепер бабуся Оля. Паски за цим старовинним рецептом виходять смачними і довго не черствіють. До речі, з паскою пов'язано народне повір'я: якщо вона вдалася, то і в будинку буде все в порядку»– поділилася учасниця реаліті.

Рецепт паски на молоці, інгредієнти:

  • 1 літр теплого молока;
  • 10 цілих яєць;
  • 10 жовтків;
  • 3.5 склянки цукру.

    Спосіб приготування:

  • Всі інгредієнти необхідно збити.
  • Потім додати одну склянку розтопленого масла, півсклянки олії, 200 грам дріжджів і щіпку солі.
  • Все це розмішати і залишити на дві години в теплі.
  • Потім потрібно висипати борошно. Щоб тісто вийшло не густим і краще вымешивалось, слід додати 2 ложки соняшникової олії.
  • А коли тісто підійде (збільшиться) – час ліпити самі паски.
  • Формочки змастіть маслом. Наповніть 1/3 форми і обов'язково залиште, щоб тісто підійшло до країв форми, тому що якщо не підійде, то пасочка лопне.
  • Верх пасок змастіть яйцем і поставте випікатися при температурі 180 градусів на 30 хвилин.
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024