Оленка Цендрикова теж бере участь у конкурсі «Найкрасивіша дівчинка у світі»

18 Травня 2020, 20:22
1757

Корчанка Олена Цендрикова – теж учасниця онлайн-конкурсу «Найкрасивіша дівчинка у світі».

Дівчинці 12 років, із задоволенням вивчає математику та літературу, вміє грати на саксофоні. Оленка захоплюється модою, їй подобається створювати дизайн та малювати логотипи. Умайбутньому мріє стати акторкою або телеведучою.

Тож підтримаймо Оленку за посиланням!

4

 

Нагадаємо, онлайн-конкурс проходить один раз у рік. У конкурсі можуть брати участь дівчата з усього світу від 0 до 17 років. Журі конкурсу складається з директорів модельних агентств і партнерів. Переможці визначаються в кожній віковій категорії, тому шанс на перемогу є у кожної учасниці.

4

 

Для того, щоб взяти участь в конкурсі, потрібно зареєструватися на сайті й додати три свої найкращі фотографії. Для попадання в півфінал досить потрапити в Топ-10 учасниць своїй віковій категорії. Також є можливість потрапити в півфінал через експрес конкурси, минаючи глядацьке голосування.

Професійне журі з директорів модельних агентств і партнерів виберуть 18 переможниць. У фінальному голосуванні журі буде оцінювати природну зовнішність, не враховуючи різницю в кількості голосів. Кожна переможниця отримає свій золотий кубок. Одна з дівчаток, яка набрала максимальну кількість балів журі, удостоїться головного титулу «Найкрасивіша дівчинка у світі» і отримає заповітну корону переможниці.

Глядацьке онлайн-голосування триватиме до 22 червня 2020 року.

Голосування журі проходитиме з 24 червня до 28 червня 2020 року.

Оголошення переможців відбудеться 30 червня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корчанка Іринка Тригуб – учасниця онлайн-конкурсу «Найкрасивіша дівчинка у світі»

Маленька корчанка Вікторія Заводовська бере участь у онлайн-конкурсі «Найкрасивіша дівчинка у світі»

Онлайн-конкурс «Найкрасивіша дівчинка у світі»: новокорчанка Анастасія Дулюк серед учасниць

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024