Після «Холостяка»: як змінилося життя Аліни Ляшук

30 Травня 2020, 16:59
2717

Після фіналу проєкту «Холостяк» глядачі з нетерпінням чекали постшоу, в якому учасниці поділяться своїми враженнями та розкажуть про життя після проєкту.

Нагадаємо, що у фіналі шоу холостяк обирав між гімнасткою Дашею та поетесою, моделлю Даною. В результаті Максим сказав, що серце йому підказало обрати саме Дашу.

У студії постшоу було чимало екс-учасниць проекту. Серед них і Аліна Ляшук з Нового Корця. Дівчина розповіла ведучому та усім присутнім про своє життя після проєкту, повідомляє ОГО

«Після того, як я покинула шоу, у моєму житті сталася важлива подія, я пройшла кастинг на стюардесу. Зараз, так як і усі, знаходжуся на самоізоляції, співаю та займаюся особистим розвитком», – зазначила Аліна.

На питання про те, чи не пов'язане рішення стати стюардесою з професію холостяка, адже він пілот, дівчина жартувала, але всі присутні підкреслили, що родини пілота та стюардеси – це часті життєві історії.

Аліна не приховувала, що Максим і досі їй подобається, навіть запрошувала його кілька разів на побачення. На що холостяк зауважив, що «прощаючись з тобою я питав, що важливіше: кохати чи бути коханою...Тим самим хотів тобі сказати, що я не закоханий в тебе».

Аліна сказала, що тепер зрозуміла слова Максима.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39