У районі представили голову райдержадміністрації

02 Червня 2020, 15:50
У районі представили голову райдержадміністрації 1900
У районі представили голову райдержадміністрації

У адмінприміщенні 2 червня відбулося офіційне представлення голови Корецької РДА. Представити активу району нового очільника РДА приїхав голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль.

Відбулося представлення у зв’язку із карантинними обмеженнями у скороченому форматі. Участь у заході взяли голова Корецької районної ради Ігор Хоменчук, голова Корецької міської ради Людмила Дмитрук, керівники районних служб, установ, організацій.

Згідно з розпорядженням Президента України від 25.05.2020 року №342/2020-рп, головою Корецької райдержадміністрації призначено Олександра Дмитровича Зайчука.

Голова облдержадміністрації подякував за роботу в.о. голови райдержадміністрації Володимиру Кулику, зазначивши, що район у такий непростий час залишився на хороших позиціях.

Віталій Коваль висловив впевненість, що життєвий та професійний досвід новопризначеного керівника райдержадміністрації дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку район.

Читайте також: Президент призначив головою Корецької РДА військового

Також наголосив на важливості налагодження співпраці голови державної адміністрації з депутатським корпусом, керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю.

Захід продовжився робочою конструктивною нарадою із керівниками силових організацій району.




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024