Владислав Мацько серед кращих курсантів Військового інституту Києва

04 Червня 2020, 16:12
1121

Владислав Мацько успішно навчається на факультеті бойового застосування систем управління та зв'язку Київського військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Про це повідомляють на сайті Київського військового ліцею.

Мацько Владислав Юрійович народився 1 жовтня 2002 року в місті Корець Рівненської області. Під час навчання в школі мав добрі результати в навчанні та активно займався спортом, грою на фортепіано, вокалом. Зі шкільних років для нього прикладом слугував його дядько, який був військовим. Тож і Владислав мріяв стати військовослужбовцем.

У 2017 році вступив до КВЛ імені Івана Богуна. Навчався в 1-му взводі 4 навчальної роти, де командиром був капітан Бобровський Максим Олександрович, а потім молодший лейтенант Микитенко Юлія Миколаївна, вихователем – Єлетенко Микола Васильович. Протягом двох років перебування в ліцеї був передовиком навчання, займався рукопашним боєм, футболом, брав активну участь у художній самодіяльності.


 

Має високе почуття відповідальності, високодисциплінований, володіє організаторськими здібностями. Постійно надавав допомогу товаришам у навчанні. Мав заслужений авторитет та повагу в колективі.

Після закінчення ліцею в 2019 році, з метою здійснення своєї мрії – стати офіцером Збройних сил України, вступив до Київського військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. У даний момент успішно навчається та освоює програму навчання на факультеті бойового застосування систем управління та зв'язку. За зразкову військову дисципліну та успіхи в навчанні неодноразово заохочувався керівництвом інституту. Мацько В.Ю. наполегливо йде до досягнення наміченої мети – стати офіцером ЗСУ.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024