Великі Межирічі: дорогу планують відремонтувати, тепер селян тривожить закриття «Ощадбанку»

18 Червня 2020, 21:59
5372

Відому на Рівненщині дорогу у Великих Межирічах планують відремонтувати. Про це повідомив новопризначений голова Корецької РДА Олександр Зайчук. Ініціативу очільника району підтримують і у Рівненській облдержадміністрації. У сільській раді уже взялися за виготовлення проєктно-кошторисної документації.


 

Дорогу державного значення Немовичі – Березне – Великі Межирічі – Федорівка називають їзда на витримку. Найгірший відрізок знаходиться у центрі села. Довжина його майже два кілометри. 18 червня Олександр Дмитрович оглянув дорогу й ще раз запевнив місцеву владу, що механізм уже запущено.

 

Також він поспілкувався із мешканцями села. Ще одним проблемним питанням для межирічан є закриття відділення «Ощадбанку», яке обслуговує жителів віддалених від районного центру сіл.

«Біля «Ощадбанку» щодня чималі черги. До Корця людям в умовах карантину дістатися не просто, а отримати дитячі виплати, зарплатню, а також оплатити за комунальні послуги потрібно. У місцевому відділенні поштового зв’язку одна працівниця не осилить великого потоку клієнтів. Це досить болюче питання», – зазначила сільська голова Оксана Слободенюк.

1


 

Читайте також: Багатодітну сім’ю із Користі відвідав голова райдержадміністрації

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024