Корчанин Назар Власюк – приклад сумлінного та чесного виконання військового обов’язку

19 Червня 2020, 16:57
2481

У цей важкий для нашої держави час, коли на сході країни котрий рік продовжуються бойові дії, військовослужбовцями Збройних Сил України  робиться усе можливе для захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

До Корецької міської ради надійшов лист від військової частини м. Володимира-Волинського стосовно військовослужбовця військової частини А1008, нашого земляка Назара Степановича Власюка, який слугує прикладом  сумлінного та чесного виконання військового обов’язку, отримує подяки з боку військового керівництва підрозділу.

Про це повідомляє Корецька міська рада.

«Міська рада пишається заслугами корчанина та бажає йому успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, незламності духу, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань.

Висловлюємо подяку бабусі за патріотичне виховання онука та бажаємо міцного здоров’я, миру та злагоди. Впевнені, що  високий професіоналізм, патріотизм, відданість справі і надалі будуть запорукою успішного виконання поставлених завдань», – йдеться у дописі.

1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024