Поліцейські затримали жительку Забари за спричинене тяжке тілесне ушкодження односельцю

26 Червня 2020, 11:50
Фото ілюстративне 2177
Фото ілюстративне

Зловмисниця сама повідомила до поліції, що вчора, 24 червня, близько 18:10 спричинила ножове поранення своєму знайомому у селі Забара.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські на місці події встановили, що за місцем проживання до 53-річної жінки, яка перебуває в офіційному шлюбі, вкотре завітав 48-річний односелець. Під  час спілкування між ними на ґрунті ревнощів виник конфлікт, у ході якого жінка, будучи напідпитку, схопила кухонний ніж і вдарила ним у живіт своєму знайомому. Усвідомивши, що накоїла, викликала «швидку».

Чоловіка госпіталізували до лікарні, де медики в нього діагностували проникаюче поранення шлунка. Після проведеного оперативного втручання його життю загрози немає.

53-річну жительку села Забара затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Затриманій повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Читайте також: На Рівненщині поліцейські посилюють контроль за дотриманням карантинних заходів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024