Робочу поїздку до Крилова здійснив голова райдержадміністрації

29 Червня 2020, 15:25
Робочу поїздку до Крилова здійснив голова райдержадміністрації 2988
Робочу поїздку до Крилова здійснив голова райдержадміністрації

У Крилові 26 червня побував голова РДА Олександр Зайчук. Він ознайомився зі станом об’єктів соціальної інфраструктури.

«Особливу увагу на сьогодні влада в країні приділяє саме наданню всебічної підтримки тим категоріям населення, які у соціальному плані виявилися найменш захищеними, а саме самотнім пенсіонерам та інвалідам. Для багатьох з них місцем останнього прихистку є будинки престарілих», – відмітив Олександр Дмитрович.

Саме такий заклад функціонує й у Крилові – відділення стаціонарного догляду для постійного перебування або тимчасового проживання Корецького районного територіального центру соціального обслуговування. Нині там проживає 15 людей похилого віку й інвалідів. Розрахований заклад на 17 осіб. Минулого року у закладі замінили опалювальну систему.

1


 

Солодощі та засоби побутової хімії передав для мешканців закладу виконавчий директор благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд Марії Козлюк «З добром у серці» Іван Магас.



 

На подвір’ї дошкільного навчального закладу «Сонечко» делегацію зустріла завідувачка Євгенія Чернега. Вона розповіла про діяльність закладу. Спілкуючись із Євгенією Данилівною керівник району поцікавився проблемами дитсадка. Також оглянули кімнати занять та відпочинку дошкільнят, кухню та інші приміщення.

2

 

Не можна не відмітити, що працівники закладу займаються доброустроєм приміщення та території, адже, дитячий садочок відрізняється своїм затишком та доглянутим подвір’ям.

Щодо проблемних питань в дошкільному закладі, то, як і будь-де, їх вистачає. Мріють у закладі про плазмовий телевізор, аби урізноманітнити заняття вихованців.

1

 

Ознайомили й з історією створення закладу. Коли постала потреба добудувати дитячий садок, щоб відкрити в ньому додаткову групу, до роботи взялася ледве не уся громада: батьки охоче підсобляли, і колектив дитячого садочка. Нині сільська голова Ольга Снопок мало не щодня дякує кожному. Саме з її ініціативи та підтримки односельчан відбулося розширення закладу.

1

 

Читайте також: Відвідали багатодітну родину із Черниці

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024