На в’їзді у Корецький район і село Крилів оновили знаки

04 Липня 2020, 12:12
На в’їзді у Корецький район і село Крилів оновили знаки 4383
На в’їзді у Корецький район і село Крилів оновили знаки

Своєрідною «візитною карткою» будь-якого населеного пункту є в’їзний знак.

«При в’їзді на територію адміністративно-територіальної одиниці, перше, що ми зустрічаємо на своєму шляху – це так званий в’їзний знак, який служить не лише естетично привабливим елементом, а й інформаційним щитом, що надає певну відомість про територіальну одиницю, є елементом дизайну, без якого не обходиться будь-який населений пункт», – зазначає голова Корецької райдержадміністрації Олександр Зайчук.

Отож керівник району зосереджує увагу органів місцевого самоврядування на необхідності упорядкування в’їзних знаків. Роботу уже розпочато. Під час поїздки до села Крилова Олександр Дмитрович зауважив, що знак є «обличчям» села і має виглядати відповідно.


 

Тож силами сільської ради на чолі із головою Ольгою Снопок в’їзний знак «Крилів» привели до ладу.


 

Також в’їжджаючи на територію Корецького району, зі сторони Рівного зустрічає вказівник, який довгий час не оновлювався, відтак почав виглядати не естетично.

Проте нещодавно в’їзний знак району набув привабливого вигляду. Депутат Корецької районної ради, приватний підприємець Микола Бобровський взяв на себе відповідальність за ремонтні роботи. Силами працівників підприємства «СТО-БЛОК» знак оновився і тепер дійсно радує око усім подорожнім.




 

«Дякую Миколі Євгеновичу та працівникам його підприємства за те, що зробили все для того, аби інформаційна візитка Кореччини отримала нове життя», – зазначив голова РДА.

Читайте також: У Корці облаштували ще одне місце для відпочинку

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024