Голова РДА відвідав костел святого Антонія у Корці

06 Липня 2020, 09:43
1766

Голова Корецької райдержадміністрації Олександр Зайчук та керівниця апарату РДА Вікторія Плисюк 3 червня побували у костелі святого Антонія м.Корця. Люб'язно зустрів гостей настоятель костелу Томаш Чопор.

У ході зустрічі Олександр Дмитрович та отець Томаш окреслили напрямки подальшої співпраці. Зокрема, обговорили спільні можливості для організації безкоштовної поїздки до Польщі малозабезпечених дітей Кореччини.

Також у костелі при умові, що знімуться карантинні обмеження, інакше – у режимі онлайн, відбудеться  виступ симфонічного оркестру Рівненської обласної філармонії, приурочений до Дня Незалежності України (на безоплатній основі).

Олександр Дмитрович розповів, що працює над тим, щоб з концертом Корець відвідали й артисти Національного заслуженого академічного українського народного хору  імені Григорія Верьовки та висловив пропозицію, щоб один із виступів відбувся у костелі.

Отець Томаш запевнив – храм завжди відкритий для відвідування і молитви. Також він розповів гостям про минуле й сьогодення святині, провів цікаву екскурсією територією костелу.









 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024