Простим та смачним рецептом страви із кабачкових квітів ділиться корчанка
06 Липня 2020, 15:01
1146
Цікавим рецептом із кабачкового цвіту поділилася корчанка Ольга Маліновська. Як розповідає пані Ольга, давно чула, що ці квіточки можна їсти, тож нещодавно вирішила поекспериментувати.
Існує безліч рецептів з кабачкового цвіту, до вашої уваги пропонуємо найпростіший. На смак страва нагадує м’ясо, головне – не пересмажити!
Насамперед необхідно підготувати оранжеві квіточки з кабачків (гарбузів).
Далі готуємо кляр з яєць, солі, перцю, муки, інших приправ до смаку.
Помиті квіти вмочуємо у кляр, розкладаємо на гарячу пательню з невеликою кількістю олії. Краще смакує з оливковою олією.
Недовго обсмажуємо на дві сторони, зверху притрушуємо петрушкою і кунжутом. Смачного!
19/03/2024
Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
09:12
08:58
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт