Крилівський дитсадок отримав у подарунок плазмовий телевізор

08 Липня 2020, 12:51
Крилівський дитсадок отримав у подарунок плазмовий телевізор 1461
Крилівський дитсадок отримав у подарунок плазмовий телевізор

Дошкільний навчальний заклад «Сонечко» у селі Крилів 8 липня відвідав  голова Корецької  райдержадміністрації Олександр Зайчук. Цього разу очільник району завітав у дитячий заклад із подарунком – плазмовим телевізором.

З проханням допомогти у придбанні сучасної техніки до нього під час робочої поїздки до населеного пункту звернулися працівники закладу. Вони переконані, що застосування її у роботі з дітьми допоможе зробити заняття цікавішими та результативнішими.

За підтримки народного депутата України Олександра Салійчука Олександр Дмитрович здійснив мрію найменших жителів Крилова.

Завідуюча Євгенія Чернега зазначила, що робота із малюками дійсно відповідальна і непроста. Тож в дитсадочку намагаються забезпечити всі умови для найповнішої реалізації потенційних можливостей кожного з них.

«Поряд із застосуванням різних методів навчання ми дбаємо і про розвиток кругозору дітей, виховуємо у них допитливість, цілеспрямованість, комунікабельність. А телевізор збільшить ефективність відповідної роботи», – наголосила Євгенія Данилівна.

Читайте також: У Корецькому районі дозволили відкрити дитсадки

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024