Керівники правоохоронних органів визначили подальші кроки щодо протидії злочинності

09 Липня 2020, 14:25
1184

Керівник Здолбунівської місцевої прокуратури Нижник Г.П., у відповідності до вимог статті 25 Закону України «Про прокуратуру», 7 липня провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів.

Про це повідомляють на сайті Здолбунівської місцевої прокуратури.

У нараді взяли участь начальники територіальних підрозділів поліції Здолбунівського, Костопільського, Корецького, Гощанського, Острозького району та м. Острог, начальник Здолбунівського МРВ УСБ України в Рівненській області, начальник відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області та т.в.о. начальника Управління протидії наркозлочинності ГУ НП в Рівненській області.

У ході наради обговорили стан боротьби зі злочинністю в цілому та на пріоритетних напрямах, зокрема, у сфері земельних, бюджетних відносин, у тому числі щодо охорони дитинства, протидії корупції, незаконній порубці лісу, реалізації підакцизних товарів та гральному бізнесу, а також у банківській та фінансово-кредитній сферах.

Також розглянули проблемні питання діяльності правоохоронних органів у зв’язку з набранням чинності змін до кримінального та кримінального процесуального законодавства щодо запровадження інституту кримінальних проступків.

Із врахуванням висловлених пропозицій, за результатами координаційної наради розроблено комплекс узгоджених заходів, які сприятимуть підвищенню ефективності боротьби зі злочинністю.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024