Робоча поїздка голови у Користівську сільську раду

27 Липня 2020, 14:40
Робоча поїздка голови у Користівську сільську раду 1620
Робоча поїздка голови у Користівську сільську раду

Голова районної державної адміністрації Олександр Зайчук здійснив робочий виїзд на територію  Користівської сільської ради. Разом із сільською головою Людмилою Онищук обговорили стан та перспективи розвитку підлеглих територій, пріоритетні завдання на найближчий час.

У ході робочої поїздки голова райдержадміністрації відвідав заклади соціальної сфери, які розташовані на території громади.

Олександр Дмитрович поспілкувався із завідувачкою Користівської лікарської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Таїсією Яківною Чудак. У рамках проєкту Світового банку «Підвищення ефективності лікування та профілактики систем кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки» у селі відбувається реконструкція лікарської амбулаторії. У зв’язку із цим медики нині тісняться у приміщенні сільської ради на першому поверсі.

фото із архіву
фото із архіву

 

Згодом очільник відвідав Користівський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». Про досягнення та проблеми розповіла директорка Євгенія Іванівна Філінська.






 

У школі протягом 2019-2020 навчального року  навчалося 153 учні, у дошкільному підрозділі 2 групи – 40 вихованців, 19 з них закінчили дошкільний підрозділ і будуть навчатися в школі.

У закладі є багато питань, які неможливо вирішити без використання певних коштів, а саме: утеплення фасаду закладу; переобладнання вентиляційної камери у комбіновану майстерню по дереву та металу; заміна підлоги в спальній кімнаті дошкільної групи та хімічному кабінеті; придбання нових меблів, учнівських столів та стільців, унаочнення, дидактичного та демонстраційного матеріалів для усіх кабінетів.

Опісля делегація оглянула закинуте приміщення старої школи, яке стоїть у центрі села. Місцеві хвилюються, адже там часто полюбляє відпочивати молодь, а приміщення аварійне. 


 

Читайте також: У Головниці з робочою поїздкою побував голова райдержадміністрації

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024