У Великих Межирічах голова РДА провів прийом громадян

28 Липня 2020, 15:54
У Великих Межирічах голова РДА провів прийом громадян 1986
У Великих Межирічах голова РДА провів прийом громадян

Виїзний прийом громадян у селі Великі Межирічі провів 28 липня голова районної державної адміністрації Олександр Зайчук. Поспілкуватися із мешканцями села прибула й начальниця Корецького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Рівненській області Алла Лацимірська.

На прийом до Алли Максимівни завітало 25 осіб. Начальниця Корецького відділу надала кваліфіковані консультації та рекомендації. Зокрема, розповіла мешканцям села про зміни в пенсійному законодавстві та наголосила на необхідності легального працевлаштування, можливості особисто контролювати свій страховий стаж на вебпорталі Пенсійного фонду України.


 

На зустріч до Олександра Дмитровича прибули жінки, які працюють техпрацівниця в опорному закладі «Великомежиріцький ліцей». За їхніми словами, із квітня їм не виплачують заробітної плати, а аргументують це тим, що техпрацівники нині через карантин знаходяться на простої (авт., – простій – це (тимчасове) зупинення роботи, викликане відсутністю організаційних або технічних умов, необхідних для виконання роботи, невідворотною силою або іншими обставинами), проте на роботу жінки ходять. Це питання потребує додаткового вивчення, тому взято на контроль головою райдержадміністрації та відповідними службами району.


 

«Однією з найефективніших форм діалогу влади з громадою є особисті прийоми громадян, тому й надалі спілкуватимуся із мешканцями району, аби допомогти розв'язати їхні проблеми», – додав Олександр Зайчук.

Читайте також: Робоча поїздка голови у Користівську сільську раду

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024