Корецький ЦНАП розширює свої можливості: надаватимуть уже 100 адмінпослуг

29 Липня 2020, 14:33
3125

Центр надання адмінпослуг Корецької РДА збільшив перелік надання адміністративних послуг. Відповідне розпорядження голови райдержадміністрації прийнято 23.07.2020 за № 174 «Про внесення змін до розпорядження голови Корецької районної державної адміністрації від 11.03.2019 №41», відповідно до якого кількість адміністративних послуг збільшено до 100.

«Сьогодні отримання адмінпослуг – регулярна та буденна процедура, якою всі неодноразово користуються, коли потрібно зареєструвати нерухомість, бізнес, громадську організацію, отримати документи у сфері дозвільної системи, витяги, довідки, інформації з різних реєстрів та багато іншого.

Пріоритетом для ЦНАПу є організація надання комплексних адміністративних послуг за принципом «життєвої ситуації». У ЦНАПі вже успішно надаються послуги поєднанні між собою – це послуги, що стосуються сфери будівництва житлового будинку та реєстрації земельної ділянки. Коли раніше потрібно було відвідувати різні установи, то на сьогодні є можливість пройти всі етапи отримання адміністративних послуг в одному місці», – розповідає директорка Центру надання адмінпослуг Ганна Рой.

Новим напрямком покращення якості надання послуг, є послуги, що стосується народження дитини, 2 з яких раніше включені в переліку послуг ЦНАП («Видача посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї» та «Державна реєстрація народження») та 5 нових послуг нещодавно: «Надання комплексної послуги «єМалятко», «Надання державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами особи, які не застраховані в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування»; «Надання державної допомоги при народженні дитини»; «Надання державної допомоги на дітей одиноким матерям»; «Надання державної допомоги багатодітним сім’ям».

З повним переліком послуг можна ознайомитись на вебсайті Корецької райдержадміністрації в рубриці «Адміністративні послуги».

Дату, з якої нові послуги будуть надаватися через ЦНАП, буде повідомлено невдовзі.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024