У Корецькому районі впіймали фуру із львівським сміттям

31 Липня 2020, 12:00
У Корецькому районі впіймали фуру із львівським сміттям 1742
У Корецькому районі впіймали фуру із львівським сміттям

Неподалік Корця на міському сміттєзвалищі, яке розміщене на території Жадківської сільської ради, комунальники міста, небайдужі громадяни зафіксували факт заїзду вантажівки, що незаконно вивантажила сміття.


 

Інформація про те, що відбувається, надійшла у Корецьке відділення поліції 30 липня. На місце події одразу скерували чергову групу реагування.

«Прибувши на місце, працівники поліції виявили вантажний автомобіль марки MAN. Водій автомобілю вже встиг здійснити вивантаження побутових відходів на міському сміттєзвалищі у селі Жадківці. Встановлено, що 15 тонн побутових відходів вони привезли із Львівської області. Поліцейські вилучили мобільний телефон водія та автомобіль», – повідомив начальник Корецького відділення поліції Сергій Завальний.


 

За даним фактом Корецьким відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

«Напевно, це лише одна із багатьох тих жахливих знахідок, які львівські перевізники сміття привозять нам до району, але якщо ми всі разом пильнуватимемо свою землю, то ніхто не зможе зашкодити нашій безпеці та безпеці наших дітей. Лише спільними зусиллями небайдужих громадян, влади та поліції зможемо протидіяти епопеї «львівського сміття». Особисто контролюю цю ситуацію», – зазначив голова Корецької РДА Олександр Зайчук.

Тож не будьте байдужими! У разі виявлення підозрілих вантажівок у вашому населеному пункті – одразу повідомляйте правоохоронців.

Читайте також: Викрадача буса у Корці поліцейські затримали на Житомирщині

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024