На Рівненщині оголошено конкурс на службу в поліцію

05 Серпня 2020, 13:45
На Рівненщині оголошено конкурс на службу в поліцію 964
На Рівненщині оголошено конкурс на службу в поліцію

Електронні анкети кандидатів на службу та встановлений перелік документів приймаються по 24 серпня.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області (за матеріалами сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ ГУНП).

Конкурс оголошено на посади поліцейських сектору реагування патрульної поліції, дільничних офіцерів поліції, молодших інспекторів-кінологів ГУНП в Рівненській області.

Вимоги до кандидатів:                     

- вік – від 18 років;

- громадянство України;

- вільне володіння українською мовою;

- знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Ми пропонуємо: грошове забезпечення – від 11 500 грн; соціальне забезпечення згідно діючого законодавства; пільговий лізинг на житло; можливість отримання вищої освіти; перспективу кар’єрного росту», – йдеться у дописі.

Ознайомитися з умовами конкурсу та заповнити онлайн-анкету можна на офіційному сайті Національної поліції України або Головного управління Національної поліції в Рівненській області (розділ «Вакансії»). Детальну інформацію можна отримати за телефонами: 679-789, 067-425-60-12.

Конкурс проводиться з дотриманням вимог розділу шість Закону України «Про Національну поліцію» та Типового порядку, затвердженого наказом МВС від 25.12.2015 №1631.


 

Читайте також: Як отримати компенсацію за пакунок малюка та на що можна витратити кошти

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024