«Подаруй прапор захисникам»: працівники підприємства «СТО-БЛОК» долучилися до акції

11 Серпня 2020, 22:20
«Подаруй прапор захисникам»: працівники підприємства «СТО-БЛОК» долучилися до акції 1430
«Подаруй прапор захисникам»: працівники підприємства «СТО-БЛОК» долучилися до акції

Депутат Корецької районної ради, приватний підприємець Микола Бобровський разом із працівниками підприємства «СТО-БЛОК», яке знаходиться у Головниці, придбали п’ять прапорів для захисників. Стяги уже передали ГО «Корецька Варта».

«Завдяки нашим захисникам сьогодні у незалежній та суверенній Україні, під мирним небом, живуть наші діти, ростуть наші онуки. Бажаємо хлопцям швидкого повернення з перемогою до своїх родин», – додав Микола Євгенович.


 

Нагадаємо, громадська організація «Корецька варта» до Дня Державного Прапора України організувала акцію «Подаруй прапор захисникам». Про це у групі «Корець ЮА» у «Фейсбуці» написав її адміністратор Тарас Дулюк.

«Мета акції – придбати та передати на фронт для наших захисників чим більше прапорів, оскільки вони швидко зношуються на позиціях. Ви можете особисто придбати стяги для наших захисників або долучитися до збору коштів на придбання прапорів. Скринька для збору коштів на придбання прапорів встановлена в кав'ярні «Coffeeleke», що знаходиться в центрі Корця в 5-поверхівці. Також можна приносити прапори, які ви придбаєте або пошиєте для наших захисників», – йдеться у дописі.

Читайте також: Мешканці Кореччини долучаються до акції «Подаруй прапор захисникам»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024