Голова РДА відвідав Річецьку сільську раду

14 Серпня 2020, 14:40
1463

Нещодавно голова Корецької РДА Олександр Зайчук здійснив робочу поїздку до Річецької сільської ради, яка охоплює села Річки, Козак, Копитів, Ганнівку та Річечино.

Разом із сільським головою Михайлом Супрончуком обговорили стан та перспективи розвитку підлеглих територій, пріоритетні завдання на найближчий час.

Серед проблемних питань – ремонт дороги Топча-Корець-Великі Межирічі-Вовкушів у Річках, ремонт ФАПу у с.Ганнівці.


 

За словами Миколи Мендалюка, землеупорядника та в.о. військового обліковця, 17 жителів Річецької сільської ради мають статус учасника бойових дій, троє проходять строкову службу.


 

У приміщенні сільської ради знаходиться фельдшерсько-акушерський пункт. Заклад медикаментами забезпечений в достатній кількості.


 

Про досягнення і проблеми Річецького НВК розповіла очільниця Любов Віталіївна Вознюк. Болючим питанням закладу є заміна меблів. За парти 1 вересня у школі сяде 76 учнів, у дошкільному підрозділі виховується  21 дитина.






 

Також Олександр Дмитрович відвідав  будинок культури і публічно-шкільну бібліотеку, поцікавився оновленням книжкового фонду та пообіцяв посприяти у його поповненні дитячою літературою.


 

Згодом Олександр Дмитрович побував у Копитівському НВК «ЗШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», де з діяльністю закладу ознайомила директорка Неля Павлівна Паляднік. Головною проблемою лишається облаштування внутрішньої вбиральні, адже поки що є тільки одна, якою користуються і хлопчики, і дівчатка, і вчителі.







 

У приміщенні школи також знаходиться ФАП села Копитова.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024